Evelien schilten.

Eigenaresse en directrice van Marilien Promotie

Hallo,
Ik wil me even voorstellen ik ben Evelien Schilten geboren op 4 Februari 1991, opgegroeid in een gezin van 4 personen te weten mijn vader Piet Schilten beter bekend als Maître Pierre, mijn moeder Manita en mijn twee en een half jaar oudere broer Richard.

Omdat mijn vader artiest is heb ik veel feestdagen moeten missen en een normaal sinterklaasfeest zat er ook al niet in.

Mijn vader is een allround artiest hij zingt, goochelt en vind en vond alles een uitdaging. Hij zit nu 50 jaar dus een halve eeuw in het artiestenvak en heeft samen met Olga Lowina voor de ouderen opgetreden, met de tienerzangeres Sandy onder andere bekend van haar grote hit Ik ben verliefd op john travolta en hij heeft drie jaar getoerd met Jody Bernal.

Ook is hij uitgeroepen tot beste kabouter plop look-a-like daarnaast runde hij een organisatiebureau voor feesten, winkelcentrum promotie kortom te veel om op te noemen niks was hem te gek en hij zag in alles een uitdaging.

In 2016 heb ik het stokje van mijn vader overgenomen en ben ik nu de trotse eigenaresse van het bedrijf, uiteraard krijg ik nog steeds advies van mijn vader die mij aan de zijlijn blijft bijstaan. Toen ik het bedrijf over nam heb ik gekozen om onder de naam Marilien Promotie verder te gaan. De naam Marilien Promotie is ontstaan door een samenstelling van de namen van mijn moeder, mijn broer en de mijne (manita -ma, richard – ri en evelien - lien).

Ik heb mij toegelegd op het maken van b.v. ballonnen togen en pilaren, artiestenbemiddeling en winkelcentrum promotie eigenlijk vind ik net als mijn vader alles een uitdaging.

Het grote Sinterklaasfeest Dordrecht 2022

Mijn vader had nog 1 grote wens op zijn lijstje staan een heel groot sinterklaasfeest organiseren dat jaarlijks herhaald kan worden maar dat is hem nooit gelukt omdat hij niet de juiste mensen om zich heen had, en hij te druk was met zijn voorstellingen waarin hij zelf sinterklaas is en de verhuur van sinterklaaskleding iets wat ik er trouwens ook nog bij blijf doen.

Nu heb ik de knoop doorgehakt en ga ik een groot sinterklaasfeest organiseren om mijn vaders wens uit te laten komen. Dit feest gaat plaatsvinden op 13 November 2022 in de grote hal van Optisport Sportboulevard te Dordrecht.

Ik heb bewust voor de datum 13 november 2022 gekozen omdat het dan 1 dag na de intocht van sinterklaas iedereen is vanaf 13:15 uur van harte welkom het grote sinterklaasspektakel gaat van start om 14:00 uur.

We hebben de entreeprijzen bewust laag gehouden om het feest voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Nu zijn we alleen nog op zoek naar sponsoren om dit sinterklaasspektakel ook toegankelijk te maken voor de kinderen uit minimagezinnen samen met hun ouders, want ik zou niet willen dat ze dit zouden moeten missen want juist deze kinderen en hun ouders hebben recht op een beetje plezier in hun vaak moeilijk bestaan.

Ik hoop dat we elkaar gaan zien op 13 november 2022 voor het grote Sinterklaasfeest te Dordrecht.

Bestel uw kaarten snel want op is op.

Veel liefs,
Evelien Schilten

Evelien Schilten