Het grote Sinterklaasfeest 2023

Ja u heeft het goed gelezen niet in Dordrecht is het feest,
maar in Capelle aan den IJssel.

De reden hiervan is, dat de kosten in Dordrecht te hoog lagen en dat zou betekenen dat wij de shows niet meer konden opbrengen.

Mijn vader is ook de Sint van de intocht van Capelle aan den IJssel op Zaterdag 18 november a.s. Hij had nog een grote wens op zijn lijstje staan, weer een heel groot Sinterklaasfeest organiseren dat jaarlijks herhaald kan worden maar dat is hem 2x gelukt maar nog niet hellemaal naar zijn zin omdat hij niet de juiste mensen om zich heen had, en hij te druk was met zijn voorstellingen waarin hij zelf sinterklaas is en de verhuur van sinterklaaskleding iets wat ik er trouwens ook nog blijf doen, onder de naam sintnicolaascentrumdordrecht.nl

Omdat hij 50 jaar de naam draagt MaƮtre Pierre en zijn collega muzikant Hans Baaij die ook 50 jaar in het vak zit zijn ze samen 100, en gaan feestelijk uitpakken op zondag 19 november 2023, samen bouwen ze een echte sinterklaas show, daar draaien ze beiden de hand niet voor om. Als klap op de vuurpijl van deze middag komen de bekende broeders genaamd De gebroeders Ko, die een geweldige finale maken van de middag met hun zeer bekende sinterklaas liedjes, en de grote hits zoals "Ik heb een toeter op me waterscooter".

En er gaat nog veel meer gebeuren zoals een verwelkom met een Draaiorgel, steltlopers, jongleurs en nog veel meer. Kom maar kijken dan zul je het zien. Ik heb bewust voor de datum 19 november 2023 gekozen omdat het dan 1 dag na de intocht van sinterklaas is.

Iedereen is vanaf 13:00 uur van harte welkom bij het grote sinterklaasspektakel en gaat van start om 14:00 uur. We hebben de intreeprijzen bewust laag gehouden om het feest voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Wij zijn alleen nog op zoek naar sponsoren om dit sinterklaasspektakel ook toegankelijk te maken voor de kinderen uit de minima gezinnen samen met hun ouders, want ik zou niet willen dat zei dit zouden moeten missen want juist deze kinderen en hun ouders hebben recht op een beetje plezier in hun vaak moeilijk bestaan.

Het geluid word verzorgd door Offenberg events, die tevens het geluid extra gaat versterken, en zeker goed en beter verlicht podium. De gene die vorig jaar zijn geweest met kinderen, hou deze weken de deurbel in de gaten.

Evelien Schilten